עוגת אספרגוס
עוגת אספרגוס Bundt דורשת סביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 274 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, גבינת שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שוקולד אספרגוס, עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), ו עוגת פלפל ד " ר: עוגת דובדבן עם יחס.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
מוסיפים שמן, ביצים, אספרגוס, אננס, קליפת תפוז ווניל; מערבבים היטב. מקפלים בפקאנים.
יוצקים לתוך משומן ומשוריין 10-in. מחבת צינור מחורצת.
אופים ב 350° במשך 1 שעה או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
עבור הדובדבן, מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה קטנה עד חלקה.
להוסיף קליפת תפוז, וניל מספיק חלב עד הדובדבן מגיע עקביות הרצוי. כף על עוגה, המאפשר ציפוי לטפטף למטה הצדדים.