קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אספרסו שיפון עם ציפוי פאדג

עוגת אספרסו שיפון עם ציפוי פאדג
אם יש לכם אבקת אפייה, קמח עוגה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת אספרסו שיפון, עוגת שיפון מעורבבת עם ציפוי גבינת שמנת שקדים, ו עוגת אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה1בצל צהוב בינוני, קצוץסוכר ממתקים (אין צורך לנפות)סוכר ממתקים (אין צורך לנפות)1חתיכות טופי הית' ברחלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)791 לב מפאלדי טרי אם אפשררום כהה, כמו של מאייררום כהה, כמו של מאייר6חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)791 לב מפאלדי טרי אם אפשראספרסו חם, טרי מבושלאספרסו חם, טרי מבושל62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאספרסו טרי מבושל, מקורר לטמפרטורת החדר (Huntsman ממליץ טרי מבושל על אבקת אספרסו לחות, שהיא מרגישה יכולה להיות מרירה מדי)אספרסו טרי מבושל, מקורר לטמפרטורת החדר (Huntsman ממליץ טרי מבושל על אבקת אספרסו לחות, שהיא מרגישה יכולה להיות מרירה מדי)1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחצי וחצי או חלב מלאחצי וחצי או חלב מלא1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרמקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד לא ממותק, נמס ומקוררשוקולד לא ממותק, נמס ומקורר2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן צמחי ניטרלי, כגון סויה, קנולה או תערובת ירקותשמן צמחי ניטרלי, כגון סויה, קנולה או תערובת ירקות