עוגת אספרסו שיפון עם ציפוי פאדג
אם יש לכם אבקת אפייה, קמח עוגה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת אספרסו שיפון, עוגת שיפון מעורבבת עם ציפוי גבינת שמנת שקדים, ו עוגת אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
1 אוראו ממולאים כפולים 1 1/3 כוס מולסה 315 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח עוגה 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ סוכר ממתקים (אין צורך לנפות) 1 חתיכות טופי הית' בר בצק עוגיות חמאת בוטנים 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר רום כהה, כמו של מאייר 6 חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר) 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אספרסו חם, טרי מבושל 6 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' אספרסו טרי מבושל, מקורר לטמפרטורת החדר (Huntsman ממליץ טרי מבושל על אבקת אספרסו לחות, שהיא מרגישה יכולה להיות מרירה מדי) 1 חתיכות טופי הית' בר קינמון טחון 6 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חצי וחצי או חלב מלא 1 חתיכות טופי הית' בר מלח, לציפוי זכוכית 355 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מיץ לימון, אופציונלי 340 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. מקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר 170 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שוקולד לא ממותק, נמס ומקורר 2 חתיכות טופי הית' בר (מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!) 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמן צמחי ניטרלי, כגון סויה, קנולה או תערובת ירקות