עוגת אספרסו שיפון עם ציפוי פאדג
אם יש לכם אבקת אפייה, קמח עוגה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת אספרסו שיפון, עוגת שיפון מעורבבת עם ציפוי גבינת שמנת שקדים, ו עוגת אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
1 אוראו ממולאים כפולים 1 1/3 כוס מולסה 315 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח עוגה 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ סוכר ממתקים (אין צורך לנפות) 1 חתיכות טופי הית' בר חלבוני ביצה (בערך 9) 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר רום כהה, כמו של מאייר 6 חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר) 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אספרסו חם, טרי מבושל 6 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס אספרסו טרי מבושל, מקורר לטמפרטורת החדר (Huntsman ממליץ טרי מבושל על אבקת אספרסו לחות, שהיא מרגישה יכולה להיות מרירה מדי) 1 חתיכות טופי הית' בר קינמון טחון 6 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס חצי וחצי או חלב מלא 1 חתיכות טופי הית' בר 5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות 355 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר רצועת קליפת לימון 340 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' מקלות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר 170 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' שוקולד לא ממותק, נמס ומקורר 2 חתיכות טופי הית' בר נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמן צמחי ניטרלי, כגון סויה, קנולה או תערובת ירקות