קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת אפרסק מפילאב

עוגת אפרסק מפילאב
פאי אפרסקים מפילאב עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קורנפלור, סוכר, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בסיר עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
3
מוסיפים אפרסקים, משליכים למעיל. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני עד עבה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
4
הסר מהחום וקריר 15 דקות.
5
בינתיים, לפרוש piecrusts על משטח מקומח קלות; לרדד כל למעגל 12 אינץ'. Fit 1 piecrust לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. כפית מקורר אפרסק מילוי לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
אפרסקאפרסק
גלולגלול
6
מקום שנותר piecrust מעל מילוי; לקפל קצוות תחת, איטום לקרום התחתון, ו crimp.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
7
חותכים 4 או 5 חריצים בחלק העליון של העוגה לקיטור לברוח.
8
אופים ב 350 במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר למתלה חוט. מגניב 2 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל