עוגת אפרסק מפילאב
פאי אפרסקים מפילאב עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קורנפלור, סוכר, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בסיר עד מעורבב.
מוסיפים אפרסקים, משליכים למעיל. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני עד עבה תוסס.
בינתיים, לפרוש piecrusts על משטח מקומח קלות; לרדד כל למעגל 12 אינץ'. Fit 1 piecrust לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. כפית מקורר אפרסק מילוי לתוך קרום מוכן.
מקום שנותר piecrust מעל מילוי; לקפל קצוות תחת, איטום לקרום התחתון, ו crimp.
חותכים 4 או 5 חריצים בחלק העליון של העוגה לקיטור לברוח.
הסר למתלה חוט. מגניב 2 שעות לפני ההגשה.