עוגת אפרסק ספייס עם רוטב קרמל
עוגת אפרסק ספייס עם רוטב קרמל עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, אפרסקים freestone-קלופים, חצי וחציוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת תפוחים עם רוטב קרמל, עוגת דלעת ספייס Bundt עם רוטב קרמל מלוח, ו עוגת אפרסק תבלינים Bundt עבור # BundtAMonth (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
במחבת גדולה וחסינה, להמס את החמאה. מערבבים את הסוכר על אש נמוכה. מסדרים את חצאי האפרסק במחבת, לחתוך את הצד. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ -10 דקות, או עד האפרסקים רכים והרוטב הוא מתקתק.
להעביר את האפרסקים למחבת עוגה מוכנה, בצד לחתוך למעלה. כפית את רוטב הסוכר החום על הפרי ולתת מגניב. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-35
בקערה בינונית, לנפות יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, זנגביל, קינמון ומלח. בקערה אחרת, באמצעות מיקסר כף יד, להכות את החמאה עם הסוכר החום עד רכות. מקציפים את גרידת הוניל.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקפלים במחצית המרכיבים היבשים. מקפלים את החצי וחצי ולאחר מכן לקפל את החומרים יבשים הנותרים. כפית את הבלילה על האפרסקים במחבת העוגה ואופים במשך כשעה, או עד שבוחן מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז להפעיל סכין סביב הצד ולהפוך את העוגה על צלחת.
חותכים לפרוסות ומגישים עם רוטב קרמל שמנת.