עוגת אקלר עם שוקולד גנאש
עוגת פחזנית עם שוקולד גנאש עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 363 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח, חלב, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 28%. מתכונים דומים: עוגת דלעת Eclair עם ציפוי שוקולד Ganache, עוגת שוקולד אקלר, ו עוגת שוקולד אקלר.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים קערת ערבוב במקפיא כדי להירגע.
מערבבים את המים, החמאה והמלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומערבבים בקמח. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתרחקת מצדי המחבת ויוצרת כדור.
להעביר את התערובת לקערת ערבוב והכה בביצים, אחד בכל פעם, עד משולב באופן מלא.
מורחים את הבצק באופן שווה בתחתית תבנית האפייה.
אופים את המאפה בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות. (הבצק יעלה ויעשה צורה של סירה, אבל צריך לרדת כפי שהוא מתקרר.) מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
הסר את קערת ערבוב מקורר מהמקפיא ויוצקים 2 כוסות של שמנת קרה. שוט עד הקרם מתעבה, על 1 דקה; מערבבים את הסוכר של ממתקים ותמצית וניל. ממשיכים להצליף עד שהקרם יוצר פסגות נוקשות. מקררים את הקצפת בזמן שמערבבים את הפודינג.
יוצקים את תערובות פודינג והחלב לתוך קערת ערבוב ומערבבים עד שמנת. מקפלים בקצפת.
מורחים את המילוי על הקרום המקורר ומקררים.
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה חסינת חום. להביא 1 כוס שמנת כמעט לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולאפשר לו לרכך במשך 1 דקה.
לטאטא את התערובת עד חלקה.
תן לתערובת להתקרר מעט להתעבות, על 10 דקות.
יוצקים את הגנאש על מילוי השמנת, מתפשטים כדי לכסות את כל פני השטח. להחזיר את המחבת למקרר ולהתקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.