עוגת בונדט פרג III
עוגת זרעי פרג Bundt III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך תמצית שקדים, שמן צמחי, זרעי פרג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פרג זרע עוגת שמרים, פרג זרע עוגת שמרים, ו עוגת לימון פרג Bundt.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה, תערובת פודינג וזרעי פרג. הפוך באר במרכז ויוצקים במים, שמן, וביצים. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב. גרד קערה, והכה 4 דקות במהירות בינונית.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.