עוגת בוץ מיסיסיפי IV
מיסיסיפי עוגת בוץ IV יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית vanillan, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו עוגת בוץ מיסיסיפי, עוגת בוץ מיסיסיפי, ו עוגת בוץ מיסיסיפי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. בקערת ערבוב בגודל בינוני, לערבב את הקמח, אבקת אפייה, אבקת קקאו 1/3 כוס ו 1/4 מלח כפית יחד ולהניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1 כוס חמאה ו 2 כוסות סוכר עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים את 2 כפיות וניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לשלב. לבסוף, לקפל 1 כוס קצוץ אגוזים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.
הסר מהתנור ולהפיץ מרשמלו על גבי. חזור לתנור למשך 10 דקות או עד שמרשמלו נמס. אפשר להתקרר לפני הזיגוג.
כדי להכין ציפוי: בקערת ערבוב בינונית, לשלב 1/2 כוס חמאה, 1/3 כוס קקאו, ממתקים סוכר, חלב התאדה, וניל וקמצוץ של מלח.
מערבבים עד חלקה להפיץ על עוגה, ואז מפזרים 1 כוס אגוזים קצוצים.