עוגת בחירות: מגע של היסטוריה קולינרית אמריקאית
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-55 דקות. נסו עוגת בחירות: מגע של היסטוריה קולינרית אמריקאית, עוגות אמריקאיות-ההיסטוריה של עוגת תות, ו עוגת בחירות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ארבעה וחצי כוסות מאוייתות או קמח חיטה לבן רך יחד עם חלב חמוץ אחד ורבע כוסות ומתנע שאור מבעבע מבעבע כוס עד לבצק עבה הדומה למרקם ועקביות של בצק הלחם נוצר. יוצרים את הבצק לכדור עגול, מניחים אותו בקערה ומאפשרים לו לנוח, מכוסה, בטמפרטורת החדר במשך שמונה עד שתים עשרה שעות.לאחר שהבצק נח במשך שמונה עד שתים עשרה שעות, הכה חמאה במשקל חצי קילו, אחת ורבע סוכר קנה לא מזוקק, רבע כוס דבשה blackstrap יחד עם כף אחת יין לבן ושתי כפות ברנדי. לאחר תערובת של חמאה, סוכר, מולסה וליקר הוא משולב היטב ורך, מערבבים בשתי ביצים מכות.מקציפים חמאה, סוכר ותערובת ביצים עם בצק, מוסיפים כף אחת קינמון טחון, כף אחת כוסברה טחון, חצי כפית מלח טחון, חצי כפית אגוז מוסקט טחון וחצי כפית מלח ים לא מזוקק לתערובת, עד שהבלילה דומה לזו של עוגה עבה ואז מקפלים פירות יבשים.מחממים התנור ל 375 מעלות פרנהייט, המאפשר את הבצק לעלות עד הוכפל בתפזורת בעוד התנור מתחמם מראש.
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל 375 מעלות פרנהייט במשך כארבעים וחמש דקות עד שעה אחת, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
מגישים עם הרבה חמאה וחצי ליטר סיידר קשה.