המתכון פאי בטטה עם ציפוי חמוציות פריך יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 3 שעות ו-25 דקות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו תבשיל בטטה בריא עם שיבולת שועל פריכה, עוגת בטטה פריכה, ו עוגת בטטה עם ציפוי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לדקור את תפוחי האדמה המתוקים עם מזלג ולאפות אותם עד שהם רכים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
הסר מהתנור ולהניח בצד עד שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בעוד תפוחי האדמה מבשלים להפוך את המאפה: לשלב את הקמח, סוכר, ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את הידיים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
6
יוצקים את מי הקרח ומעבידים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. לסחוט כמות קטנה יחד, אם הוא מתפורר, להוסיף עוד מי קרח, 1 כפית בכל פעם. יוצרים את הבצק לכדור, עוטפים אותו בניילון נצמד, ומקררים אותו לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
7
מפזרים את הדלפק ואת סיכה מתגלגל בקלילות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערוך
8
מגלגלים את הבצק לתוך מעגל 10 אינץ'. בזהירות לגלגל את הבצק על הסיכה ולהניח אותו בתוך מחבת פאי 9 אינץ'. לחץ על הבצק בחוזקה לתוך הקרקעית והצדדים כך שהוא מתאים בחוזקה. חותכים את הבצק העודף סביב השפה וצובטים את הקצוות כדי ליצור גבול.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
9
מניחים פיסת נייר קלף על הקרום וממלאים שעועית לא מבושלת או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
קרום
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
10
אופים את קרום העוגה עד שהוא קובע, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
הסר את הקלף והשעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
12
צחצח את הקרקעית עם הביצה המוכה והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
13
בעוד הקרום הוא בישול לעשות את המילוי: כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את תפוחי אדמה מתוקים ולרתיח את עיסת במעבד מזון עם חמאת מקל 1/2 וקמצוץ של מלח. מידה 1 1/2 פירה כוסות לתוך קערה. בקערה אחרת לנצח את הביצים וסוכר עד הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
חמאה
קרום
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
14
מוסיפים את הביצים למחית בטטה ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
מוסיפים את השמנת, גרידת תפוזים, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
קינמון
מוסקט
קרם
16
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
17
מניחים את מחבת העוגה על גיליון עוגיות חסון כדי לתפוס כל נשפך. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F ואופים עד העוגה מוגדר אבל עדיין מתנועע מעט, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
טופס פאי
18
הסר מהתנור ולאפשר לו להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
19
בינתיים, לשים את הפקאן על תבנית אפייה ולאפות אותם עם העוגה במשך כ -10 דקות כדי טוסט אותם.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
20
הוציאו אותם מהתנור והניחו להם להתקרר. להפשיר את חמוציות במסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
תנור
21
שים את העוגיות, פקאן, חמוציות לתוך מעבד מזון דופק אותם כמה פעמים עד שהם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
עוגיות
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
22
מפזרים את ציפוי באופן שווה על העוגה מקורר ומגישים מיד.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.