קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בטטה עם ציפוי חמוציות פריך

עוגת בטטה עם ציפוי חמוציות פריך
המתכון פאי בטטה עם ציפוי חמוציות פריך יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 3 שעות ו-25 דקות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו תבשיל בטטה בריא עם שיבולת שועל פריכה, עוגת בטטה פריכה, ו עוגת בטטה עם ציפוי פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לדקור את תפוחי האדמה המתוקים עם מזלג ולאפות אותם עד שהם רכים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר מהתנור ולהניח בצד עד שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בעוד תפוחי האדמה מבשלים להפוך את המאפה: לשלב את הקמח, סוכר, ומלח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר מאפה או את הידיים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
יוצקים את מי הקרח ומעבידים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. לסחוט כמות קטנה יחד, אם הוא מתפורר, להוסיף עוד מי קרח, 1 כפית בכל פעם. יוצרים את הבצק לכדור, עוטפים אותו בניילון נצמד, ומקררים אותו לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
מפזרים את הדלפק ואת סיכה מתגלגל בקלילות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
8
מגלגלים את הבצק לתוך מעגל 10 אינץ'. בזהירות לגלגל את הבצק על הסיכה ולהניח אותו בתוך מחבת פאי 9 אינץ'. לחץ על הבצק בחוזקה לתוך הקרקעית והצדדים כך שהוא מתאים בחוזקה. חותכים את הבצק העודף סביב השפה וצובטים את הקצוות כדי ליצור גבול.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
9
מניחים פיסת נייר קלף על הקרום וממלאים שעועית לא מבושלת או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
10
אופים את קרום העוגה עד שהוא קובע, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר את הקלף והשעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
12
צחצח את הקרקעית עם הביצה המוכה והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
13
בעוד הקרום הוא בישול לעשות את המילוי: כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את תפוחי אדמה מתוקים ולרתיח את עיסת במעבד מזון עם חמאת מקל 1/2 וקמצוץ של מלח. מידה 1 1/2 פירה כוסות לתוך קערה. בקערה אחרת לנצח את הביצים וסוכר עד הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
חמאהחמאה
קרוםקרום
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
14
מוסיפים את הביצים למחית בטטה ומקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
15
מוסיפים את השמנת, גרידת תפוזים, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קרםקרם
16
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
17
מניחים את מחבת העוגה על גיליון עוגיות חסון כדי לתפוס כל נשפך. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F ואופים עד העוגה מוגדר אבל עדיין מתנועע מעט, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
טופס פאיטופס פאי
18
הסר מהתנור ולאפשר לו להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
בינתיים, לשים את הפקאן על תבנית אפייה ולאפות אותם עם העוגה במשך כ -10 דקות כדי טוסט אותם.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
20
הוציאו אותם מהתנור והניחו להם להתקרר. להפשיר את חמוציות במסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
תנורתנור
21
שים את העוגיות, פקאן, חמוציות לתוך מעבד מזון דופק אותם כמה פעמים עד שהם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
עוגיותעוגיות
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
22
מפזרים את ציפוי באופן שווה על העוגה מקורר ומגישים מיד.

מרכיבים

65אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עוגיות amaretto חבילה (כ 12), כגון Amaretti di Saronnoעוגיות amaretto חבילה (כ 12), כגון Amaretti di Saronno227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת חמוציות קפואותחבילת חמוציות קפואות1ביצה לבנה, מוכה קלותביצה לבנה, מוכה קלות3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(חוֹרֶף)מי קרח ועוד במידת הצורךמי קרח ועוד במידת הצורך1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרידה כתום מגורדגרידה כתום מגורד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בטטות, עבור פירה 1 1/2 כוסותבטטות, עבור פירה 1 1/2 כוסות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1/2 מקל) חמאה ללא מלח(1/2 מקל) חמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה ללא מלח, קר לחתוך לחתיכות קטנות(1 מקל) חמאה ללא מלח, קר לחתוך לחתיכות קטנות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.