עוגת בייקון וכרישה
מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 33 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא בייקון מעושן, פלפל, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרישה ועוגת בייקון, כרוב, כרישה ועוגת בייקון, ו כרישה פראית ועוגת בייקון כפולה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
הסר ולהשליך שורש מסתיים וחולצות ירוקות כהות של כרישה. דק פרוסה כרישה, ולשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים כדי להסיר חצץ וחול.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 8 עד 11 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים.
כרישה סאוט בטפטופים חמים על חום בינוני 5 עד 7 דקות או עד מכרז. מערבבים 1/2 כוס גבינה, טימין, פלפל, ומלח.
פתח גיליון מאפה; להתאים למחבת 9 אינץ ' מרובע טארט.
להקציף ביצה לבן עד אור וקציף.
מברשת ביצה לבן על גבי גיליון מאפה.
אופים ב 400 במשך 15 עד 20 דקות או עד השחמה.
הסר מהתנור. לחץ על מאפה עם גב של כף כדי לשטח. למעלה עם תערובת כרישה; מפזרים בייקון מתפורר הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים 5 עד 7 דקות או עד גבינה מותכת.
* ניתן להחליף גבינה שוויצרית.
** 1 כפית. ניתן להחליף טימין מיובש.