מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 33 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא בייקון מעושן, פלפל, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרישה ועוגת בייקון, כרוב, כרישה ועוגת בייקון, ו כרישה פראית ועוגת בייקון כפולה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
2
הסר ולהשליך שורש מסתיים וחולצות ירוקות כהות של כרישה. דק פרוסה כרישה, ולשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קרים כדי להסיר חצץ וחול.
מרכיבים שתצטרך
3
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 8 עד 11 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
4
כרישה סאוט בטפטופים חמים על חום בינוני 5 עד 7 דקות או עד מכרז. מערבבים 1/2 כוס גבינה, טימין, פלפל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
5
פתח גיליון מאפה; להתאים למחבת 9 אינץ ' מרובע טארט.
6
להקציף ביצה לבן עד אור וקציף.
מרכיבים שתצטרך
7
מברשת ביצה לבן על גבי גיליון מאפה.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים ב 400 במשך 15 עד 20 דקות או עד השחמה.
9
הסר מהתנור. לחץ על מאפה עם גב של כף כדי לשטח. למעלה עם תערובת כרישה; מפזרים בייקון מתפורר הנותרים 1/2 כוס גבינה.