קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בננה

עוגת בננה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לרסס צלחת עוגה 9 אינץ ' עם ספריי בישול. במעבד מזון, לעבד קרקרים גרהם עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים חמאה ו-1 כף מים ומעבדים עד שהפירורים מתקבצים יחד. לחץ על תערובת פירור לתחתית צלחת העוגה ועל 1/2 אינץ ' במעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
5
אופים בתנור במשך 10 דקות, ואז לתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בינתיים, לעשות את המילוי.
7
שים את הג 'לטין בקערה קטנה; להוסיף 3 כפות של מים רותחים ומערבבים עד ג' לטין הוא מומס. בסיר בינוני, לטאטא יחד 1/3 כוס סוכר והקמח. בקערה בינונית להכות קלות את החלב והביצים יחד.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מוסיפים את תערובת הביצה והחלב לסיר ומקציפים כך שהקמח והסוכר מתמוססים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, במשך 10 דקות, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ועבה. מערבבים את תמצית וניל וג ' לטין. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ג ' לטיןג ' לטין
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
9
סדר את הבננות פרוסות על קרום קרקר גרהם ושופכים את הפודינג על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
בננהבננה
10
מניחים במקרר עד הפודינג יש להגדיר, על 3 שעות.
11
מקציפים את הקרם עם מקצף חשמלי. כאשר הוא עומד באמצע הדרך לעשות, להוסיף 1/2 כפית סוכר, ולאחר מכן להמשיך להצליף עד מוקצף לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
12
שים את הקצפת בשקית ניילון, וריכוז אותו בפינה 1 של התיק. תחתוך את הפינה הזאת מהשק וסחוט את הקצפת מהתיק בדפוס דקורטיבי מסביב לעוגה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc