עוגת בננה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לרסס צלחת עוגה 9 אינץ ' עם ספריי בישול. במעבד מזון, לעבד קרקרים גרהם עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה ו-1 כף מים ומעבדים עד שהפירורים מתקבצים יחד. לחץ על תערובת פירור לתחתית צלחת העוגה ועל 1/2 אינץ ' במעלה הצדדים.
אופים בתנור במשך 10 דקות, ואז לתת מגניב.
בינתיים, לעשות את המילוי.
שים את הג 'לטין בקערה קטנה; להוסיף 3 כפות של מים רותחים ומערבבים עד ג' לטין הוא מומס. בסיר בינוני, לטאטא יחד 1/3 כוס סוכר והקמח. בקערה בינונית להכות קלות את החלב והביצים יחד.
מוסיפים את תערובת הביצה והחלב לסיר ומקציפים כך שהקמח והסוכר מתמוססים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, במשך 10 דקות, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ועבה. מערבבים את תמצית וניל וג ' לטין. שים בצד כדי להתקרר מעט.
סדר את הבננות פרוסות על קרום קרקר גרהם ושופכים את הפודינג על גבי.
מניחים במקרר עד הפודינג יש להגדיר, על 3 שעות.
מקציפים את הקרם עם מקצף חשמלי. כאשר הוא עומד באמצע הדרך לעשות, להוסיף 1/2 כפית סוכר, ולאחר מכן להמשיך להצליף עד מוקצף לחלוטין.
שים את הקצפת בשקית ניילון, וריכוז אותו בפינה 1 של התיק. תחתוך את הפינה הזאת מהשק וסחוט את הקצפת מהתיק בדפוס דקורטיבי מסביב לעוגה.