סלסה טומטילו
סלסה Tomatillo דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 76 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך עגבניות, מלח ים, חלפיניו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, סלסה ורדה קלה (סלסה Tomatillo) לשימורים, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
משוך את הקליפות מן tomatillos ולשטוף אותם מתחת למים קרים עד שהם כבר לא מרגישים דביקים.
חותכים אותם לרבעים ולשים אותם לתוך קערת העבודה של מעבד מזון.
מוסיפים את הבצל והשום ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את הכוסברה, חלפיניו ומיץ ליים ומעבדים עד שחלפיניו קצוץ דק.
לגרד את התערובת לסיר קטן. מתבלים קלות במלח ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל מבושל ואת סלסה נראה להתענג-y, על 15 דקות. מגניב לפני השימוש. הרוטב יכול להיות בקירור עד 1 שבוע. אם בקירור, ייתכן שתרצה להוסיף קצת מלח ו / או מיץ ליים לסלסה לפני ההגשה.