והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, פקאן, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -43 דקות. נסו עוגת הבננה הטובה ביותר עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת בננה עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת בננה עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות; להפריש. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
בקערת ערבוב, מערבבים יחד את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מוסיפים את הביצים והשמן ומערבבים רק עד שהחומרים היבשים נרטבים; לא מכים. מערבבים בבננה, פקאן, ווניל. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות ואופים במשך 23 עד 28 דקות, או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. לקרר את שכבות העוגה במחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך אותם על מתלה להתקרר לחלוטין. בעוד העוגה מתקררת, להפוך את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
וניל
בננה
פקאנים
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
בקערה, למזג יחד גבינת שמנת וחמאה. בהדרגה להוסיף את הסוכר של ממתקים ולהכות עד אור ורך. מקציפים את הוניל. מערבבים בפקאנים, או שומרים אותם כדי לפזר על העוגה חלבית. למלא ולהקפיא את העוגה כאשר הוא מגניב לחלוטין.