עוגת בננה אננס מנגו
צריך קינוח צמחוני? פאי בננה מנגו אננס יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מיץ ליים, טפיוקה לבישול מהיר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. . נסו מנגו אננס ריבה, מנגו וריבת אננס, ו אננס ומנגו Granita (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לנקז אננס ומנגו במסננת רשת בסדר מצויד מעל קערה.
מעבירים אננס ומנגו לקערה גדולה; מערבבים בבננות ומיץ ליים.
מערבבים סוכר, טפיוקה, קינמון, זנגביל, ומלח בקערה נפרדת.
להוסיף תערובת סוכר לתערובת פירות; לזרוק למעיל. מקפלים בחתיכות חמאה. מניחים בצד עד טעמים מעורבבים, 15 עד 30 דקות. ככל שהוא יושב יותר, כך הוא יתמקם טוב יותר במהלך האפייה.
הקש 1 קרום עוגה לתוך צלחת צלחת צלחת 9 אינץ'; תערובת פירות כפית לתוך קרום העוגה. למעלה עם קרום העוגה השני, crimping את הקצוות יחד כדי לאטום.
חותכים כמה חריצים בקרום העליון לאוורור במהלך האפייה. קו קצוות הקרום עם רדיד אלומיניום כדי למנוע שריפה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
הסר רדיד אלומיניום ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.