קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בננה דקדנטית עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס

עוגת בננה דקדנטית עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס
גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: עוגת בננה עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס, עוגת בננה קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת גזר בננה עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס.

הוראות

1
מנפים יחד קמח עוגה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
קמח עוגהקמח עוגה
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים סוכר מגורען וסוכר חום; להכות עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. הכה בבננות במהירות נמוכה. להגביר את המהירות בינונית, בהדרגה להוסיף תערובת קמח תערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
5
יוצקים הבלילה לתוך 2 משומן ו floured 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
6
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
8
הסר מן המחבתות, מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
9
מורחים ציפוי גבינת קוקוס-קרם בין שכבות ועל גבי וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)