עוגת בננה הפוכה אגס
עוגת בננה הפוכה אגס דורשת סביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 271 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצה, קמח, סוכר חום בתקיפות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 22%. נסו בננה-אגס הפוך עוגה, עוגת אגס הפוכה, ו עוגת אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל תחתון של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם חמאה מומסת.
מפזרים סוכר חום, ומסדרים פרוסות אגס מעל סוכר בתבנית חופפת.
מקציפים 1/4 כוס חמאה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף 2/3 כוס סוכר מגורען, פועם היטב.
מוסיפים ביצה ובננה, מכים היטב.
מערבבים קמח, סודה ומלח בקערה קטנה; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
מערבבים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת עד מעורבב. הבלילה כפית על פרוסות אגס.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות במחבת על מתלה תיל. שחרר עוגה מצדדים של מחבת עם מרית מתכת צרה הפוך על צלחת עוגה.