קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת בננה השביעי

עוגת בננה השביעי
אם יש לכם סוכר, קמח, בננות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת בננה ללא ביצים, איך להכין עוגת בננה, עוגת בננה ללא ביצים-עוגת בננה טבעונית - צעד אחר צעד תמונות, ו עוגת בננה קלה עם ציפוי בננה קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לנפות קמח, אבקת אפייה, סודה, מלח וכלספייס יחד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת החמאה והסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ביצהביצה
4
מוסיפים את הפירה בננה, וניל וחלב.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננהפירה בננה
ונילוניל
חלבחלב
5
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
חלק הבלילה לשני 9 מחבתות אינץ.
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. מגניב לחלוטין וכפור עם ציפוי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור