עוגת בננה השביעי
אם יש לכם סוכר, קמח, בננות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת בננה ללא ביצים, איך להכין עוגת בננה, עוגת בננה ללא ביצים-עוגת בננה טבעונית - צעד אחר צעד תמונות, ו עוגת בננה קלה עם ציפוי בננה קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לנפות קמח, אבקת אפייה, סודה, מלח וכלספייס יחד ולהניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת החמאה והסוכר עד אור ורך.
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה ומכים היטב.
מוסיפים את הפירה בננה, וניל וחלב.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד מעורבב היטב.
חלק הבלילה לשני 9 מחבתות אינץ.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. מגניב לחלוטין וכפור עם ציפוי גבינת שמנת.