עוגת בננה עם ציפוי גבינת שמנת
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת בננה עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת בננה עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת בננה אגוזים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 191°. Mist מחבת מרובעת 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. עם מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, שמן וסוכר. מקציפים ביצים וחלבון ביצה, ואז וניל. מחית בננות עם חלב.
מערבבים חצי מרכיבים יבשים לתערובת חמאה, ולאחר מכן מערבבים בתערובת בננה.
מערבבים במרכיבים יבשים הנותרים.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, כ 40 עד 45 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל.
הפוך ציפוי: עם מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת וניל. הפחת מהירות והכה בהדרגה בסוכר של ממתקים.
מורחים עוגה עם ציפוי ומפזרים אגוזי מלך,אם תרצה.