עוגת בצל דורשת בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 302 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. גשו לסופר וקנו מיונז, מלח, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת תות, איך מכינים עוגת תות טבעונית, פקורה בצל , כיצד להפוך פקורות בצל | לביבות בצל (עברית), ו עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה שלבו את תערובת לחם התירס, החלב, השמן והביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחם תירס
חלב
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מורחים ב 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת. בקערה אחרת שלבו את הבצל, התירס, 1 כוס גבינת צ ' דר, שמנת חמוצה, מיונז, מלח ורוטב פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
גבינת צ ' דר
מיונז
שמנת חמוצה
מורחים
בצל
תירס
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
3
כף מעל הבלילה. למעלה עם הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
4
אופים בחום של 425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים 15 דקות לפני החיתוך. מקררים שאריות.