עוגת בצל בקרמל וזיתים
עוגת בצל עם זיתים וקרמל עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 241 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אנשובי, טימין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל מקורמל ופיצת זית, פיצות בצל בקרמל & זית ירוק, ו טארט בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבצק, להמיס שמרים במים חמים 1/4 כוס בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס מים הנותרים. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 כוסות קמח ואת החומרים הבאים 5 (דרך 1/2 כפית רוזמרין קצוץ דק), ערבוב עד מעורבב היטב.
להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 40 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. צורה בצק לתוך מלבן 15 x 13 אינץ ' על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול ומפוזר עם קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
כדי להכין מילוי, חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, 1 כפית קורנית, 1/2 כפית רוזמרין, ושום. מכסים ומבשלים 15 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם. לחשוף; להפחית את החום, לבשל 15 דקות או עד בצל רכים, ערבוב מדי פעם. מערבבים עגבניות; מבשלים 15 דקות או עד שהתערובת כמעט יבשה. מערבבים זיתים ואנשובי.
מורחים תערובת בצל על בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד הקרום הוא פריך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.