עוגת בצל מתוק
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: מטבל בצל מתוק, עוגת בצל מתוק, ו עוגת בצל מתוק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערת ערבוב, לשלב קרקרים ו 4 כפות חמאה בקערה עד מעורבב היטב. לחץ לתוך התחתון ו 1 אינץ 'את הצדדים של צלחת פאי 8 אינץ' כדי ליצור פגז. להכניס למקרר עד הצורך.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת כבדה על אש בינונית.
בצל מטגן ושום לאט עד רך, על 12 דקות. מסדרים בצל בקרום הקרקר.
לנצח ביצים, חלב מלא, עירית, ומלח בקערה עד מעורבב.
יוצקים את התערובת על הבצלים.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 דקות, או עד סכין יוצא נקי.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.