קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בראוני Fudgy

עוגת בראוני Fudgy
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת בראוני Fudgy. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת בראוני קינוח, עוגיות בראוני פאדג'י, ו עוגיות בראוני פאדג'י (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 בנדיבות משמנים את החלק הפנימי של מיכל הבישול האיטי על ידי החזקת פרוסת חמאה קטנה עם מגבת נייר ושפשוף את החמאה על פני כל המשטחים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מוסיף קצת קמח, ולאחר מכן להפוך את החרס בדרך זו וכי מעיל הן התחתון ואת הקירות עם קנס, אפילו לאבק. לנצל את כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3
2 להגדיר דוד כפול עם כ 1 אינץ ' של מים במחבת התחתונה—מבעבע על חום בינוני-או למקם קערה גדולה, בטוחה לחום מתכת מעל סיר בינוני עם כמות דומה של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את החמאה ואת שני השוקולדים. מערבבים עם מרית גומי עד כשני שלישים מהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
הסר את החצי העליון של הדוד הכפול או את הקערה מן הסיר למטה, ולאחר מכן להמשיך לערבב את החום עד שכל השוקולד נמס. מגניב במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
3 בינתיים, לנצח את הסוכר, ביצים, וניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד צהוב עבה למדי חיוור, עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
4 לנצח בתערובת שוקולד מקורר עד חלקה, ואז לגרד ולהסיר את המקצף. מקפלים את הקמח והמלח עם מרית גומי, באמצעות קשתות רחבות, עדינות כדי לוודא כל גרגר של קמח כבר רטוב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ספקספק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
יוצקים ומפיצים את התערובת לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
9
הניחו רצועות ארוכות של מגבות נייר על החלק העליון של התנור האיטי, חופפים אחד את השני ותולים את הצדדים ליציבות. הגדר את המכסה במקום, ואז לבשל על גבוה במשך כ 1 שעה 20 דקות בתוך קטן (2 - עד 3 1/2-ליטר) תנור איטי, על 1 שעה 40 דקות בינוני (4 - עד 5 1/2-ליטר) אחד, או על 2 שעות במודל גדול (6-8 ליטר), או עד העוגה היא מוצקה למגע ואת הקצוות יבשים בעוד האמצע הוא כהה ולח. נתק, לחשוף, להתקרר במיכל במשך 30 דקות לפני חיתוך פרוסות עם סכין nonstick-בטוח או הגדרת קרש חיתוך מעל התנור, הפוך אותו, ולהפוך את העוגה החוצה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
מרכיבים לבישול איטי 2-3 1/2 ליטר:6 כפות (3/4 מקל) חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות, בתוספת יותר עבור משומן canister6 1/2 אונקיות שוקולד מריר, chopped1 1/2 שוקולד לא ממותק, chopped3/4 כוס סוכר 1 ביצה גדולה שלמה, בתוספת 1 חלמון ביצה גדול 1 חלמון ביצה, בחדר tempere1/2 כוס קמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור ציפוי מלח 1/4 כפית מלח 1 כפית/4 כפות שימורים / 4 כפות
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
שוקולד מרירשוקולד מריר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מרכיבים לבישול איטי של 6-8 ליטר:12 כפות (1 1/2 מקלות) חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות, ועוד לשמן את canister13 אונקיות שוקולד מריר, chopped3 אונקיות שוקולד לא ממותק, chopped1 1/2 כוסות סוכר 3 ביצים גדולות, בחדר temperature1 כף וניל extract1 כוס קמח כל המטרה, בתוספת יותר לציפוי השוקולדים של canister1 כפית בראוניז'• בגלל הדרך החוצה מלכודות הלחות האיטיות, בתוך תנור לחות, מחלץ את פאדג ' י, צפוף ולח. הקצוות, לעומת זאת, יתייבשו קצת—ולהיות ברכה לאלה שאוהבים עוגיות cakey. * כאשר אתה נמס שוקולד על דוד כפול, לשלוט בחום כך המים מתחת בקושי רותח. יותר מדי קיטור יכול להתעבות לתוך השוקולד, גורם לו לתפוס—כלומר, לפרוץ חוטים ונוזל דק. אם השוקולד תופס, ייתכן שלא תהיה עזרה עבורו. נסה לערבב קצת שמנת כדי לראות אם התערובת תהיה התכתשות. ייתכן שיהיה עליך להתחיל מחדש, אפילו עם הכוונות הטובות ביותר. * ביצים בטמפרטורת החדר מייצבות חובטים, ובונות מבנה בכיסי אוויר זעירים שיוצרים את הפירור המהולל הזה, סימן ההיכר של מזון אפוי טוב. כדי להביא ביצים לטמפרטורת החדר, להשאיר אותם על הדלפק (אבל עדיין בקליפות שלהם) במשך 20 דקות, או לטבול אותם (שוב, עדיין בקליפות שלהם) בקערה של מים חמים (לא חם) ברז במשך 3 עד 4 דקות. * אנחנו גם אוהבים את אלה עם בעיטה קטנה עד 1/2 כפית קאיין הוסיף עם המלח. קיצורי דרך להשמיט משומן ומשמן את התנור האיטי ובמקום להשתמש בתרסיס אפייה, תערובת של שמן וקמח. מרכיבים מוסברים שוקולד באיכות טובה נמכר לרוב עם אחוז על התווית-55 אחוזים, 60 אחוזים, 70 אחוזים, וכן הלאה. המספר מתייחס לאחוז מוצקי הקקאו (החומר שוקולד מריר) בניגוד לסוכר, חמאת קקאו ומייצבים מסוימים. ככלל בספר זה, 40 עד 55 אחוז הוא שוקולד חצי-מתוק, 60 עד 65 אחוז הוא מתוק-מריר, ו-70 עד 85 אחוז הוא שוקולד מריר. שוקולד חלב הוא בדיוק זה: שוקולד עם חלב הוסיף לתערובת. ושוקולד לא ממותק, שלפעמים נקרא שוקולד אפייה, אין (או במותגים מסוימים, מעט מאוד) סוכר בתמהיל. כל אמריקאי יודע איך עבור המאפים הטובים ביותר, לנצח לנצח לנצח לנצח לנצח את הסוכר וביצים. ככל שתוסיף יותר אוויר, תקבל יותר לופט. כן, אתה יכול לנצח בכל כך הרבה אוויר כי העוגה לא תחזיק מעמד כאשר לחתוך; אבל באופן כללי, לנצח עד שאתה חושב שיש לך תערובת חלקה, עבה—ואז להכות אותו עוד קצת. עם זאת, ברגע שאתה מוסיף את הקמח, להפסיק להכות לגמרי. מקפלים את תערובת הקמח לתוך רוב החובטים עם מרית גומי (כן, יש יוצאים מן הכלל). מכות יאריכו את גרגרי הקמח, וכתוצאה מכך עוגות קשות, לעיסה. קיפול יעכב את התארכות אמר. אל תגזימו אפילו את הקיפול: תעבדו רק עד שלא תראו יותר כיסים יבשים. כמה גרעיניות מקמח רטוב אך לא התגלגל צפוי-ומעודד.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
שוקולד מרירשוקולד מריר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
נייר אורזנייר אורז
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)