קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בראוני Fudgy

עוגת בראוני Fudgy
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת בראוני Fudgy. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת בראוני קינוח, עוגיות בראוני פאדג'י, ו עוגיות בראוני פאדג'י (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 בנדיבות משמנים את החלק הפנימי של מיכל הבישול האיטי על ידי החזקת פרוסת חמאה קטנה עם מגבת נייר ושפשוף את החמאה על פני כל המשטחים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מוסיף קצת קמח, ולאחר מכן להפוך את החרס בדרך זו וכי מעיל הן התחתון ואת הקירות עם קנס, אפילו לאבק. לנצל את כל עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
2 להגדיר דוד כפול עם כ 1 אינץ ' של מים במחבת התחתונה—מבעבע על חום בינוני-או למקם קערה גדולה, בטוחה לחום מתכת מעל סיר בינוני עם כמות דומה של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את החמאה ואת שני השוקולדים. מערבבים עם מרית גומי עד כשני שלישים מהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
הסר את החצי העליון של הדוד הכפול או את הקערה מן הסיר למטה, ולאחר מכן להמשיך לערבב את החום עד שכל השוקולד נמס. מגניב במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
3 בינתיים, לנצח את הסוכר, ביצים, וניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד צהוב עבה למדי חיוור, עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
4 לנצח בתערובת שוקולד מקורר עד חלקה, ואז לגרד ולהסיר את המקצף. מקפלים את הקמח והמלח עם מרית גומי, באמצעות קשתות רחבות, עדינות כדי לוודא כל גרגר של קמח כבר רטוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ספקספק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
יוצקים ומפיצים את התערובת לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
9
הניחו רצועות ארוכות של מגבות נייר על החלק העליון של התנור האיטי, חופפים אחד את השני ותולים את הצדדים ליציבות. הגדר את המכסה במקום, ואז לבשל על גבוה במשך כ 1 שעה 20 דקות בתוך קטן (2 - עד 3 1/2-ליטר) תנור איטי, על 1 שעה 40 דקות בינוני (4 - עד 5 1/2-ליטר) אחד, או על 2 שעות במודל גדול (6-8 ליטר), או עד העוגה היא מוצקה למגע ואת הקצוות יבשים בעוד האמצע הוא כהה ולח. נתק, לחשוף, להתקרר במיכל במשך 30 דקות לפני חיתוך פרוסות עם סכין nonstick-בטוח או הגדרת קרש חיתוך מעל התנור, הפוך אותו, ולהפוך את העוגה החוצה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
מרכיבים לבישול איטי 2-3 1/2 ליטר:6 כפות (3/4 מקל) חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות, בתוספת יותר עבור משומן canister6 1/2 אונקיות שוקולד מריר, chopped1 1/2 שוקולד לא ממותק, chopped3/4 כוס סוכר 1 ביצה גדולה שלמה, בתוספת 1 חלמון ביצה גדול 1 חלמון ביצה, בחדר tempere1/2 כוס קמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור ציפוי מלח 1/4 כפית מלח 1 כפית/4 כפות שימורים / 4 כפות
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
שוקולד מרירשוקולד מריר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מרכיבים לבישול איטי של 6-8 ליטר:12 כפות (1 1/2 מקלות) חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות, ועוד לשמן את canister13 אונקיות שוקולד מריר, chopped3 אונקיות שוקולד לא ממותק, chopped1 1/2 כוסות סוכר 3 ביצים גדולות, בחדר temperature1 כף וניל extract1 כוס קמח כל המטרה, בתוספת יותר לציפוי השוקולדים של canister1 כפית בראוניז'• בגלל הדרך החוצה מלכודות הלחות האיטיות, בתוך תנור לחות, מחלץ את פאדג ' י, צפוף ולח. הקצוות, לעומת זאת, יתייבשו קצת—ולהיות ברכה לאלה שאוהבים עוגיות cakey. * כאשר אתה נמס שוקולד על דוד כפול, לשלוט בחום כך המים מתחת בקושי רותח. יותר מדי קיטור יכול להתעבות לתוך השוקולד, גורם לו לתפוס—כלומר, לפרוץ חוטים ונוזל דק. אם השוקולד תופס, ייתכן שלא תהיה עזרה עבורו. נסה לערבב קצת שמנת כדי לראות אם התערובת תהיה התכתשות. ייתכן שיהיה עליך להתחיל מחדש, אפילו עם הכוונות הטובות ביותר. * ביצים בטמפרטורת החדר מייצבות חובטים, ובונות מבנה בכיסי אוויר זעירים שיוצרים את הפירור המהולל הזה, סימן ההיכר של מזון אפוי טוב. כדי להביא ביצים לטמפרטורת החדר, להשאיר אותם על הדלפק (אבל עדיין בקליפות שלהם) במשך 20 דקות, או לטבול אותם (שוב, עדיין בקליפות שלהם) בקערה של מים חמים (לא חם) ברז במשך 3 עד 4 דקות. * אנחנו גם אוהבים את אלה עם בעיטה קטנה עד 1/2 כפית קאיין הוסיף עם המלח. קיצורי דרך להשמיט משומן ומשמן את התנור האיטי ובמקום להשתמש בתרסיס אפייה, תערובת של שמן וקמח. מרכיבים מוסברים שוקולד באיכות טובה נמכר לרוב עם אחוז על התווית-55 אחוזים, 60 אחוזים, 70 אחוזים, וכן הלאה. המספר מתייחס לאחוז מוצקי הקקאו (החומר שוקולד מריר) בניגוד לסוכר, חמאת קקאו ומייצבים מסוימים. ככלל בספר זה, 40 עד 55 אחוז הוא שוקולד חצי-מתוק, 60 עד 65 אחוז הוא מתוק-מריר, ו-70 עד 85 אחוז הוא שוקולד מריר. שוקולד חלב הוא בדיוק זה: שוקולד עם חלב הוסיף לתערובת. ושוקולד לא ממותק, שלפעמים נקרא שוקולד אפייה, אין (או במותגים מסוימים, מעט מאוד) סוכר בתמהיל. כל אמריקאי יודע איך עבור המאפים הטובים ביותר, לנצח לנצח לנצח לנצח לנצח את הסוכר וביצים. ככל שתוסיף יותר אוויר, תקבל יותר לופט. כן, אתה יכול לנצח בכל כך הרבה אוויר כי העוגה לא תחזיק מעמד כאשר לחתוך; אבל באופן כללי, לנצח עד שאתה חושב שיש לך תערובת חלקה, עבה—ואז להכות אותו עוד קצת. עם זאת, ברגע שאתה מוסיף את הקמח, להפסיק להכות לגמרי. מקפלים את תערובת הקמח לתוך רוב החובטים עם מרית גומי (כן, יש יוצאים מן הכלל). מכות יאריכו את גרגרי הקמח, וכתוצאה מכך עוגות קשות, לעיסה. קיפול יעכב את התארכות אמר. אל תגזימו אפילו את הקיפול: תעבדו רק עד שלא תראו יותר כיסים יבשים. כמה גרעיניות מקמח רטוב אך לא התגלגל צפוי-ומעודד.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
שוקולד מרירשוקולד מריר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה