עוגת בראנץ ' קרם תות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 325 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לכי לחנות וקחי תמצית שקדים, גבינת שמנת, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת קרם תות / עוגת גאטו קרם תות ללא ביצים, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגת תות עם ציפוי גבינת שמנת תות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז התחתון בצד של מחבת springform 10 אינץ 'או 11x7 אינץ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם קיצור; קמח קל.
בקערה קטנה, לערבב מילוי מרכיבים עד חלקה; להפריש.
בקערה גדולה, לערבב 2 1/4 כוסות קמח 3/4 כוס סוכר.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. שמור 1 כוס של תערובת פירור. מערבבים אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, שמנת חמוצה, תמצית שקדים וביצה לתערובת הפירורים שנותרה.
מורחים הבלילה מעל התחתון ו 2 אינץ 'עד צד (בערך 1/4 אינץ' עבה) של פאן.
יוצקים מילוי מעל הבלילה. בזהירות כפית שומרת באופן שווה על מילוי.
מערבבים שקדים ותערובת פירור שמורה; מפזרים על שימורים.
אופים מחבת springform 50 עד 60 דקות, צלחת 11x7 אינץ ' 35 עד 45 דקות, או עד מילוי מוגדר קרום הוא חום זהוב עמוק. מגניב 15 דקות; להסיר בצד של מחבת springform.
מגישים חמים אם תרצה. חנות מכוסה במקרר.