קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בשר טחון מדומה

עוגת בשר טחון מדומה
אם יש לכם קצפת כבדה, קינמון טחון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר טחון, פשטידת בשר טחון, ו קצת בשר טחון.

הוראות

1
מניחים קרום על 2 גיליונות אפייה ללא מסגרת וצינה בעת הכנת מילוי.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מניחים 1/3 של תפוחים במעבד. שימוש / כיבוי פונה, לקצוץ לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2
העברת תפוחים קצוצים לסיר גדול. חזור על קיצוץ התפוחים הנותרים 2 קבוצות נוספות במעבד; להוסיף סיר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מניחים את כל הפירות היבשים במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לקצוץ עד תחילת לדבוק זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
4
מוסיפים פירות יבשים לסיר עם תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים סוכר, מולסה, רום, ברנדי, עמילן תירס, חמאה, קליפת תפוז, קליפת לימון, תבלינים ומלח ים; מערבבים כדי להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד התערובת היא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דבש הדריםדבש הדרים
6
הסר מהחום.
7
להעביר פאי מילוי קערה גדולה מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובהתוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
העברת קרום 1 לצלחת פאי זכוכית 9 אינץ', משאיר בצק overhang.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
10
מורחים מקורר מילוי קרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
11
חותכים קרום שני לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. סדר 6 רצועות בצק על גבי מילוי, מרווח 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
מניחים 6 רצועות בצק בזווית 45 מעלות לרצועות הראשונות, ויוצרים דפוס סריג יהלום. לקצץ רצועת מסתיים אפילו עם קרום תחתון. מקפלים קצה קרום ורצועות ב; הקש קצה עם tines של מזלג לאטום. (מרגיש שאפתן? לחץ כאן לקבלת טיפים על ביצוע קרום סריג ארוג.)
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
להקציף שמנת וסוכר בקערה קטנה להתמזג עבור זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
זיגוג מברשת על הסריג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
15
לאפות פאי 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
להעביר פאי מתלה מגניב לחלוטין עבור מילוי להגדיר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
17
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות לפני ההגשה. אם תרצה, לחמם פאי בתנור 163° 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשמשים מיובשים חתוכים לקוביותמשמשים מיובשים חתוכים לקוביות2(חוֹרֶף)2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון2(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס2(חוֹרֶף)רום כההרום כהה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהוביםצימוקים זהובים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחים סבתא סמית (על 3 גדול), קלופים, לרבעים, cored, לחתוך לקוביות 1/2 אינץתפוחים סבתא סמית (על 3 גדול), קלופים, לרבעים, cored, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ0(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע0(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףקמצוץ גדול של קרקעקמצוץ גדול של קרקע1(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמנת מתוקהשמנת מתוקה1(יכול להיות או להרחיק)קליפת לימון מגורד דקקליפת לימון מגורד דק2(חוֹרֶף)מולסה קלה בטעם (אור) מולסה קלה בטעם (אור)11 קילו קישואים,קליפת תפוז מגוררת דקקליפת תפוז מגוררת דק212-inchs12 אינץ ' קרום עוגה עגול12 אינץ ' קרום עוגה עגול1צביטהגדול של מלח ים משובחגדול של מלח ים משובח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמוציות מיובשות ממותקיםחמוציות מיובשות ממותקים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטארט מיובש או דובדבנים מתוקיםטארט מיובש או דובדבנים מתוקים2(חוֹרֶף)(1/4 מקל) חמאה ללא מלח(1/4 מקל) חמאה ללא מלח