עוגת ג'ינג'ר-רום בונדט
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת ג'ינג'ר-רום בונדט. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 674 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם חלב, מלח שולחן, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שכבות מוקה במילוי קרם שוקולד-רום , עוגת גזר רום צימוקים עם ציפוי גבינת שמנת ועוגת בונדט לימון .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
מברישים ביסודיות תבנית בונדט של 12 כוסות בחמאה מומסת, מצפים בקמח ומוציאים את העודפים.
מפזרים אגוזים בתחתית התבנית ומניחים בצד.
מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית עד לאיחוד אחיד; לְהַפְרִישׁ.
טורפים יחד חלב, ג'ינג'ר ווניל בקערה קטנה שניה עד לאיחוד אחיד.
מערבבים חמאה וסוכר בקערת מיקסר עם חיבור למשוט ומקציפים במהירות בינונית עד שהתערובת מזכירה חול רטוב ובהירה, כ-3 דקות.
מוסיפים ביצים אחת אחת עד להטמעה והתערובת חלקה. מגרדים את המיקסר ואת דפנות הקערה. מנמיכים את המיקסר לנמוך, מוסיפים 1/3 תערובת קמח ומקציפים רק עד להרטיב.
מקציפים פנימה 1/2 תערובת חלב ומקציפים רק עד להרטיבות. חוזרים על הפעולה עד להוספת כל החומרים, ומסיימים בקמח.
מעבירים את הבלילה לתבנית בונדט מוכנה ומחליקים כך שהבלילה תהיה אחידה.
אופים עד שהעוגה מתייצבת, מזהיבה, ובוחן עוגה שמוכנס באמצע יוצא נקי, כ-50 דקות.
מעבירים לרשת, מצננים 10 דקות, ואז הופכים על רשת, מוציאים מהתבנית ומצננים לחלוטין.
מערבבים את כל החומרים בסיר קטן ומניחים על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים עד לקבלת תערובת מעט סירופית, כ-5 דקות. מסננים ומניחים בצד להתקרר מעט.
כשהעוגה בטמפרטורת החדר, השתמשו בשיפוד כדי לנעוץ חורים בחלק העליון.
מטפטפים את הסירופ לתוך החורים בעוגה, כף אחר כף, ומוודאים שהוא ייכנס לעוגה ולא יזרום למטה.
מניחים לשבת לפחות 4 שעות כדי שהסירופ יוכל להיספג בעוגה.