עוגת ג'מבורי צועני היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לך תמצית לימון, אגוז מוסקט הקרקע, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% מתכונים דומים: ג'מבורי אוכמניות, הצועני הקטן, ו מרק צועני.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל וקמח שני מחבתות עוגה בקוטר 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את החומץ בכוס מדידה, ויוצקים את החלב שווה 3/4 כוס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
חלב
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
3
לנצח את הסוכר עם קיצור בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, וממשיכים להכות עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
5
מערבבים את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערת ערבוב אחרת, ומערבבים להתמזג. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת הביצה, לסירוגין עם תערובת החלב. מערבבים בתמציות לימון ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קינמון
וניל
מוסקט
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
לימון
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות, מחלק באופן שווה.
7
אופים בתנור שחומם מראש עד סכין קיסם או קטן מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 30 דקות. מגניב 10 דקות. הפעל סכין קטנה סביב החלק הפנימי של המחבתות לפני היפוך כדי להסיר את העוגות. אפשר לעוגות להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
סכין
8
כדי להפוך את הדובדבן, לנצח את החמאה, חלמון ביצה, ומלח יחד בקערת ערבוב. בהדרגה לנפות את הסוכר ' ממתקים, לסירוגין עם מים חמים, ערבוב עד חלקה. אין להוסיף את הקקאו עד לשלב
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חלמון ביצה
חמאה
אבקת קקאו
ציפוי
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
9
כדי להקפיא את העוגה, מניחים שכבה אחת על צלחת עוגה. השתמש כמחצית הדובדבן כדי לכסות הצדדים העליון של העוגה. מערבבים את הקקאו לתוך הדובדבן הנותר להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
ציפוי
10
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי הראשון, וכפור עם הדובדבן שוקולד, מפגש הדובדבן רגיל באמצע הדרך במורד הצד של העוגה.