קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

עוגת גבינה Ricotta Mascarpone עם קומפוט ריבס ריחני כתום

עוגת גבינה Ricotta Mascarpone עם קומפוט ריבס ריחני כתום
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 584 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ביצים, גרידת תפוז, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סקונס ריקוטה עם ריבס-קומפוט כתום, ריקוטן בריח לימון ופחזניות קרם מסקרפונה, ו קיני מרנג עם ריחני ריחני תות שדה-Rhubarb קומפוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות F. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, חמאת שמנת ½ - סוכר כוס עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיף את הקמח, קמח תירס, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מערבבים אלה עד בשילוב היטב.לחץ על התערובת על תחתית ולמעלה את הצדדים של 10†x 3â € מחבת בצורת קפיץ. אל תדאג לגבי שמירה על הקצה העליון מושלם. זה יוסיף לערעור הכפרי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את המחבת לתוך התנור, ואופים עד זהב קל, 20-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את המחבת מהתנור ולאפשר לו להתקרר על מתלה חוט לחלוטין לפני שתמשיך.להפחית את התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים את ריקוטה ו mascarpone בקערת ערבוב גדולה. מערבבים אותם עד חלקה ככל האפשר עם מרית גומי. מערבבים ב 1 כוסות הנותרים סוכר ¼ והקמח ½ כוס הנותרים לתוך ריקוטה. מערבבים עד היטב משולב.הכה את הביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מוסיף את וניל, תפוז וגרידת לימון, ומלח. אדוני, עד שזה הרגע התחבר. אל תערבבי יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
יוצקים הבלילה לתוך פגז קמח תירס מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
9
מניחים בתנור על המדף המרכזי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אופים במשך כ 70 דקות, עד צבע זהוב בהיר. ודא שהמרכז הוא יציב למדי, והנקודה של סכין חדה מוכנס במרכז יוצאת נקייה. בשלב זה לכבות את התנור ולאפשר עוגת הגבינה לשבת שם עוד שעה עד שעה וחצי. זה יעזור לו מהפיצוח. עדיין כמה פיצוח הוא בלתי נמנע, ושוב, חלק מהערעור הכפרי.לאחר מכן, להסיר את העוגה מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין. לאחר מכן לכסות את המחבת ולהעביר אותו למקרר לפחות 2 שעות אבל הלילה הוא טוב יותר.כאשר מוכן לשרת, להסיר את העוגה בעדינות מן המחבת בצורת האביב.אתה יכול להגיש את compÃte בקערה ליד עוגת הגבינה או בכפית מעל. אבל לא כפית את הפרי על גבי עד מיד לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'