עוגת גבינה בטעם לימון
עוגת גבינה עם לימון זה ... ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח קמח שקדים, תמצית vanillan, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
כדי להכין את הקרום, במקום הראשון 5 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק.
להוסיף שמן; דופק 2 עד 3 פעמים או עד בשילוב.
לעטוף 2 שכבות של רדיד סביב התחתון ומחוץ למחבת springform 9 אינץ'; מעיל בתוך מחבת עם ספריי בישול. בחוזקה לחץ על תערובת קרום לתוך החלק התחתון ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים של פאן.
אופים ב 325 במשך 5 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין עוגת גבינה, מניחים את הגבינות בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים סוכר ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח); מכים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיף מיץ ליים מפתח, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב.
יוצקים עוגת גבינה בלילת מעל קרום מקורר.
מניחים מחבת springform במחבת קלייה רדודה; להוסיף מספיק מים חמים לבוא חצי במעלה הצדדים של מחבת springform.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 5 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר פאן הוא נגע. כבה את התנור; עוגת גבינה מגניבה בתנור סגור 30 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור; להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.