עוגת גבינה בטעם לימון
אם יש לכם יוגורט וניל, סוכר, פירורי קרקר דבש עוזרת גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
ריסוס התחתון ואת הצד של 9 אינץ springform פאן קלות עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם פירורי קרקר גרהם. תניח בצד.
מערבבים ג ' לטין וסוכר בסיר קטן.
מוסיפים מים, מערבבים עד מעורבב היטב.
בואו לעמוד 2 דקות. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת. בהדרגה להוסיף יוגורט להתרכז limeade, מכות עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת ג ' לטין; מערבבים היטב. מקררים עד עקביות של חלבוני ביצה בלתי מנוצחים, ערבוב מדי פעם.
מקררים 4 שעות או עד המשרד. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; להסיר שפה של מחבת. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.