קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה בטעם לימון

עוגת גבינה בטעם לימון
אם יש לכם יוגורט וניל, סוכר, פירורי קרקר דבש עוזרת גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.

הוראות

1
ריסוס התחתון ואת הצד של 9 אינץ springform פאן קלות עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם פירורי קרקר גרהם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
מערבבים ג ' לטין וסוכר בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים מים, מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
בואו לעמוד 2 דקות. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
5
הסר מהחום.
6
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת. בהדרגה להוסיף יוגורט להתרכז limeade, מכות עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 (12 אונקיה) פחית רכז לימיד קפוא, מופשר1/2 (12 אונקיה) פחית רכז לימיד קפוא, מופשר
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים תערובת ג ' לטין; מערבבים היטב. מקררים עד עקביות של חלבוני ביצה בלתי מנוצחים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
8
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מקררים 4 שעות או עד המשרד. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; להסיר שפה של מחבת. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות