לטאטא יחד ביצים וחלב, ואז לטאטא לתוך קמח עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
עבודה על מים רותחים, כוח שליש הבלילה דרך יצרנית spaetzle או חורים גדולים של טחנת מזון. כמו כופתאות לצוף אל פני השטח, להעביר אותם קערה של מים קרים עם כפית מחוררת. הפוך 2 קבוצות יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מסננים כופתאות היטב לזרוק עם שמן. שמיר דופק, תרד, עירית, ו 1 כף חמאה במעבד מזון עד צורות להדביק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חמאת כף הנותרים חום במחבת nonstick גדול על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, אז כופתאות sauté, ערבוב, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט