עוגת גבינה בצבע אפרסק של הולי.
עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה בצבע אפרסק של הולי., יש לך פלוטס? להביאם, ו בננות פלמבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F עבור מחבתות צבעוניות קלות או 300 מעלות f עבור מחבתות בצבע כהה.
עבור הקרום: בקערה קטנה, לזרוק פירורים עם חמאה מומסת. לחץ על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים במשך 8 דקות. תניח בצד.
למילוי: בינתיים, לשלב גבינת שמנת וסוכר עד מעורבב היטב. מערבבים שנאפס אפרסק עד רק מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד רק מעורבב.
באמצעות רדיד כבד, לעטוף את החיצוניות והתחתית של פאן.
מניחים עוגת גבינה על מתלה תיל בתוך מחבת גדולה יותר. מלא מחבת גדולה יותר עם מים חמים מאוד 1/3 הדרך במעלה מחבת springform.
אופים במשך 45 עד 50 דקות או עד המרכז כמעט מוגדר.
הסר עוגת גבינה מאמבט מים חמים ולהסיר לסכל.
בואו לעמוד 10 דקות לפני הפעלת סכין סביב הקצה כדי לשחרר את העוגה מהצדדים. מגניב במשך 1 שעה ואז להכניס למקרר חשף לפחות 4 שעות או לילה.
הסר עוגה מתיבת הקרח והסר את הצדדים של המחבת.
להעביר עוגת גבינה לצלחת הגשה. בעת הכנת ציפוי, לאפשר עוגת גבינה לבוא לטמפרטורת החדר.
לציפוי:במחבת גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סוכר חום ומאפשרים תערובת לקרמל.
מוסיפים אפרסקים, מבשלים 3 עד 4 דקות או עד אפרסקים מצופים היטב ומכרז.
הוסף ברנדי ולהצית כדי להבה האפרסקים.
מגישים מיד על פרוסת עוגת גבינה ומקשטים עם אגוזי מלך,אם תרצה.
מרכיבים
16שרימפס וורידים
שפריץ ברנדי, עדיף בטעם אפרסק.1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חבילת Milk Duds32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס
נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עוגיות סניקרדודל, מרוסקות680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'
גבינת שמנת, מרוכך3larges
ביצים, טמפרטורת החדר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס
שנאפס אפרסק41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר
אפרסקים, מבשילים, מקולפים וחותכים לחתיכות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ16שרימפס וורידים
אגוזי מלך, אופציונלי