עוגת גבינה בריאה יותר עם שוקולד לבן פטל
עוגת גבינה בריאה יותר של שוקולד לבן פטל דורשת בערך 10 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 657 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית vanillan, פירורי עוגיות שוקולד, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 25%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל, ו עוגת גבינה עם פטל ושוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מכסים את החלק החיצוני של מחבת springform 9 אינץ ' עם שכבות כפולות של רדיד אלומיניום.
מערבבים יחד פירורי עוגיות, 1 כף סוכר, וחמאה מומסת בקערה. לחץ על תערובת לתחתית המחבת.
מערבבים פטל, 2 כפות סוכר, עמילן תירס, ומים בסיר. מביאים לרתיחה ולהמשיך רותחים עד שהרוטב סמיך, כ 5 דקות. מסננים רוטב דרך מסננת רשת כדי להסיר זרעים.
ממיסים שבבי שוקולד לבן עם חלב בקערת מתכת על מחבת של מים רותחים, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
מערבבים יחד גבינת Neufchatel וסוכר 1/2 כוס בקערה גדולה עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם. תערובת בתמצית וניל ושוקולד לבן מותך.
יוצקים חצי הבלילה מעל הקרום. כפית 3 כפות רוטב פטל על הבלילה.
יוצקים עוגת גבינה הנותרים לתוך מחבת כף 3 יותר כפות של רוטב פטל על הבלילה. מערבולת הבלילה עם קצה הסכין כדי ליצור אפקט משובש.
מניחים מחבת במחבת צלייה וממלאים מחבת צלייה עם מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך מחוץ למחבת.
אופים מחומם מראש עד מילוי מוגדר, 55 עד 60 דקות. מגניב לגמרי. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר במשך 8 שעות לפני הסרת מחבת.
מגישים עם שאריות רוטב פטל.