עוגת גבינה בשכבות אגוזי לוז
עוגת גבינה בשכבות אגוזי לוז עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 591 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תמצית וניל, סירופ תירס, פרוסות וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 16% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה דלעת שכבתית , עוגת גבינה דלעת שכבתית ועוגת גבינה דקדנטית שכבתית .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את פירורי הוופל והחמאה; לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, הסוכר והוניל עד לקבלת תערובת חלקה.
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מחלקים את הבלילה לשלישים. למנה אחת, מערבבים פנימה אגוזי לוז.
יוצקים על הקרום. מקררים 20 דקות או עד להתייצבות. לתוך המנה השנייה, מערבבים בהדרגה את השוקולד המומס. כף על השכבה התחתונה. מקררים 45 דקות או עד להתייצבות.
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 10 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
לציפוי, שלבו את הצ'יפס הלבן, המים, סירופ התירס וגרגרי הקפה בסיר קטן; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים לטמפרטורת החדר.
מגישים תוספת עם עוגת גבינה; לקשט באגוזי לוז. מקררים שאריות.