עוגת גבינה חמה עם מילוי פאדג'
מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה חמה עם מילוי פאדג', עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג, ו עוגיות מלאות פאדג'.
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; מוסיפים 1/3 כוס סוכר, פועם היטב. בהדרגה להוסיף קמח, מכה במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים 1 כפית וניל ופיסטוקים. לחץ לתוך החלק התחתון ו 1 1/2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 12 עד 15 דקות או עד הזהב. מגניב על מתלה תיל.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך; בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות סוכר, פועם היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם. מערבבים הנותרים 2 כפיות וניל. (אין לערבב.)
יוצקים חצי הבלילה לתוך הקרום; מפזרים פירורי שוקולד עד בתוך 3/4 אינץ ' של קצה.
יוצקים בבלילה שנותרה, החל בקצה החיצוני ופועל לכיוון המרכז.
מניחים עוגת גבינה על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד סט. מגניב על מתלה תיל 1 שעה.
מגישים מעט חם עם קצפת ממותק, אם תרצה.