עוגת גבינה לבנה עם מפתח שוקולד ליים
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. והוא מספק כ 16 מנות . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ ליים מפתח, אבקת סוכר, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריבועי עוגיות ליים בטעם שוקולד לבן, ריבועי עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם זיגוג תות, ו עוגיות סוכר מרובעות עם ציפוי עוגת גבינה עם שוקולד לבן פטל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. גריז קל 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה בינונית, לנצח 1/2 כוס חמאה ואת הסוכר החום עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת.
להוסיף 1 כפית של וניל; לנצח עד מעורבב. במהירות נמוכה, לנצח בקמח עד מעורבב. הקש בצק למחבת.
אופים 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה קירור.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת ואבקת סוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת.
להוסיף ביצה שלמה, 1 כפית של קליפת סיד הנותרים 1 כפית וניל; לנצח היטב.
הוסף שוקולד לבן נמס; לנצח עד בשילוב. כיסוי; להכניס למקרר.
ב 2-סיר ליטר, לערבב חלמונים ביצה, סוכר מגורען קורנפלור; מערבבים בהדרגה מים ומיץ סיד. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף מתכת.
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפות חמאה ונותר 2 כפיות קליפת לימון. מגניב 10 דקות.
מורחים גבינת שמנת מילוי על קרום אפוי.
יוצקים קרם סיד מעל מילוי.
אופים 40 דקות או עד הקצוות משחימים קלות. מגניב לחלוטין על מדף קירור. צ ' יל 2 שעות.
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות.
מקשטים עם פרוסות לימון. לאחסן במקרר.