עוגת גבינה לימון כמעט ללא שומן של ג'ואן
מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו תחליפי סוכר, ביצים או, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה לימון כמעט ללא שומן של ג'ואן, ג'ואן צ' אנג של לימון ג'ינג'ר מוס קופה, ו פצצות שומן קוקוס אגוזים (ללא גלוטן, Paleo, Keto, Whole30 + טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 325 מעלות F.
תרסיס קל (9 אינץ') מחבת springform עם ספריי בישול.
מערבבים פירורים וחמאה מומסת בקערה. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו 1 1/2 אינץ ' בצד של פאן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות או עד הקצוות הם זהב קל קרום מוגדר. מגניב על המדף.
הפוך מילוי: בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על בינוני גבוה, גבינת שמנת ביט ושמנת חמוצה במשך 2 עד 3 דקות עד פלאפי. בהדרגה לנצח בתחליף סוכר או סוכר. הכה בביצים, 1 בכל פעם, רק עד incorporated. הכה בגחמה ומיץ.
אופים במשך 1 שעה עד 1 שעה, 15 דקות, או עד המרכז הוא כמעט להגדיר, אבל עדיין מעט jiggly. (לא overbake, כפי שהוא המשרד כפי שהוא מתקרר).
הפוך לימון curd: בחלק העליון של דוד כפול, לשלב לימון גרידת, מיץ לימון, ביצה, חלמון ביצה, סוכר או סוכר תחליף מעל מים רותחים בעדינות.
להקציף עד חם וקציף, על 5 דקות. בהדרגה לטאטא חמאה ולהמשיך לטאטא במשך 7 דקות או עד מעובה מעילים בחזרה של כף.
הסר מחום וקריר במשך 30 דקות.
הפעל להב דק סביב קצה מחבת springform ולהסיר צדדים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מקשטים עם פטל וגלידה, אם תרצה. עוגת גבינה מגניבה במקרר כמה שעות או לילה לפני ההגשה.