מיני טורטיות עם פטריות תירס ו Tomatillo Salsan טרי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 112 שעות. אם יש לכם מים חמים, סלסה ורדה קרודה, סלטה ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: מיני טורטיות עם פטריות תירס וסלסה טומטילו טרי, חזיר קלוי איטי עם רוטב קארי קוקוס, טורטיות תירס, סלסאן עגבניות טרי על אורז בסמטי, ו טורטיות מטוגנות רכות עם Tomatillo Salsan ועוף.
הוראות
1
שלב קמח טורטייה ומים בקערה גדולה ללוש עם הידיים שלך עד הבצק אחיד צורות, על 1 דקה. קמצוץ את הבצק מספיק כדי ליצור כדור 3/4 אינץ ' מצומצם. (הבצק צריך להיות לח אך לא דביק כאשר נוצר לכדור. במידת הצורך, ללוש קצת יותר קמח טורטייה או מים לבצק.) ליצור בצק שנותר לתוך כדורי 3/4 אינץ', העברה לצלחת, ומכסה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
בצק
קמח לכל מטרה
מים
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
2
שמן קומל קל מאוד (או מחבת פיצה), ולאחר מכן לחמם על חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצה
3
לחץ על כדור 1 של בצק בין ריבועי פלסטיק לחץ טורטילה כדי ליצור טורטייה 3 אינץ '(בערך 1/16 אינץ ' עבה). לקלף את 1 כיכר פלסטיק, ולאחר מכן, מחזיק טורטייה בכף שלך, בזהירות לקלף את ריבוע אחר ולהעביר בעדינות טורטייה comal.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
בצק
4
מבשלים עד הקצוות רק לשחרר מן קומאל כתמים חומים קטנים מופיעים על החלק התחתון, 30 עד 45 שניות. הפוך ומבשל, הקשה על שטוח עם מרית מתכת במידת הצורך, עד כתמים חומים מופיעים על החלק התחתון, על 45 שניות. הפוך שוב ומבשל, לחיצה למטה עם מרית, עד טורטייה מתנפח מעט (זה לא תמיד יכול לקרות), 10 עד 15 שניות. מצרף טורטייה בבד מקופל כדי לשמור על חם ולח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
ציוד שתשתמש בו
מרית
5
הפוך יותר טורטיות, לערום אותם בבד. (ברגע שאתה מקבל קצב הולך, לבשל יותר מ 1 טורטייה בכל פעם.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
1
קוק שום, צ ' ילה, ו 1/2 כוס בצל (שארית מילואים עבור
מרכיבים שתצטרך
שום
פלפל צ ' ילי
בצל
2
מקשטים) ב 2 כפות שומן ב מחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב, עד בצל מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים huitlacoche ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח
1
חם הנותרים 2 כפות שומן חזיר (אם משתמשים) לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
2
חום comal (או מחבת פיצה) מעל חום בינוני עד חם, ולאחר מכן חום 8 טורטיות מיני, צחצוח צמרות קלות עם כמה שומן (כ 3/4 כפית כל). בעוד טורטיות חימום (1 עד 2 דקות בסך הכל), העליון כל אחד עם כ 1/2 כפית סלסה, קומץ בצל גלם שמורות, ותערובת huitlacoche מעוגלת כפית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
בצל
סלסה
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצה
3
להעביר chalupas למגש, ואז מפזרים queso פרסקו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Queso Fresco
4
שמור על comal חם וחזור הליך כאשר מוכן לשרת אצווה הבאה של chalupas.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.