מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם פירורי וופל וניל, גושי לימון, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עליונה, עוגת גבינה תות עליונה, ו "עוגת הגבינה של מימי".
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. בקערה בינונית, מערבבים מרכיבים קרום. במחבת 9 אינץ 'ungreased, לחץ על תערובת פירור בתחתית ו 1 אינץ' למעלה בצד. (לקבלת התוצאות הטובות ביותר, אין להשתמש במחבת כהה.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד רכות. בהדרגה לנצח 3/4 כוס סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, לנצח 1 כוס שמנת, קליפת לימון, מיץ לימון ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
יוצקים למחבת מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים 55 עד 60 דקות או עד להגדיר אבל עדיין מעט jiggly במרכז. מגניב במחבת על מתלה תיל 20 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר, אבל לא להסיר את הצד של פאן. מגניב 1 שעה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בקערה קטנה, מערבבים לימון כדי לרכך תערובת; להפיץ באופן שווה על גבי עוגת גבינה עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. מקררים לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
רגע לפני ההגשה, להסיר צד של מחבת. בקערה קטנה, להכות 1/2 כוס שמנת ו 1 כף סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. כפית או קצפת מקטרת סביב קצה עוגת גבינה. אם תרצה, מקשטים עם קליפת לימון. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה