והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן canolan, סוכר, סודה לשתיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת תפוחים קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°; חמאה וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות אפייה עגולות.עבור העוגה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, ואגוז מוסקט בקערה בינונית ולהניח בצד. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הסוכר והביצים עד אור ורך, ואז לטאטא בשמן, חלב, וניל. בהדרגה מערבבים את החומרים היבשים לתוך רטוב, ולאחר מכן לקפל את התפוח הגרוס, להיזהר לא לערבב יתר על המידה.מחלקים את הבלילה בין 2 מחבתות מוכנות, ואופים עד הזהב על גבי וקיסם מוכנס בפנים יוצא נקי או עם רק כמה פירורים, על 20 עד 25 דקות. מגניב לחלוטין לפני הרכבה.עבור רוטב קרמל תוצרת בית, לשלב את הקרם ווניל בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
רוטב קרמל
קינמון
וניל
חמאה
מוסקט
תפוח
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
חלב
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קיסמים
תנור
מקציף
קערה
2
מוסיפים את הסוכר והמים לסיר עבה בגודל בינוני; הופכים את החום על בינוני גבוה ומבשלים עד שהסוכר הוא קרמל וענבר בצבע (ראה הודעה זו להסבר נוסף); אתה יכול לתת לסיר מערבולת כדי לעזור למים ולסוכר להתמוסס, אבל לא עד בערך של הסוכר נמס ומערבבים. מנקודה זו ואילך, בעדינות לערבב כל הזמן עם כף עץ.לאחר הסוכר הופך בצבע ענבר, בזהירות להוסיף את החמאה והמלח, ומערבבים לשלב. לאחר החמאה נמסה, לכבות את החום בזהירות לשפוך את תערובת הקרם, ערבוב עד חלקה. מגניב לחלוטין לפני השימוש או אחסון.עבור הזיגוג, להשתמש מקצף חשמלי כף יד כדי שמנת יחד את החמאה, קיצור, וניל, וקינמון בקערה גדולה. החלף בין מכות באבקת הסוכר והחלב עד שכל אבקת הסוכר מתווספת והציפוי חלק וקטיפתי.למדוד 3 כפות מתוך כוס רוטב קרמל כי תצטרך עבור המתכון הזה; להעביר אותו לקערה קטנה ושומר אותו לטפטוף על גבי העוגה פעם אחת שלה frosted.To להרכיב את העוגה, להפוך 1 עגול עוגה על דוכן עוגה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
רוטב קרמל
קיצור
קינמון
ציפוי
וניל
חמאה
קרם
סוכר
מים
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קערה
סיר
3
מורחים על רוטב הקרמל הנותר מהכוס שתצטרך לעוגה זו (מלבד 3 כפות שמורות), ומשאירים גבול של בערך אינץ ' מסביב.להכניס למקרר 1 שעה או עד צונן לחלוטין, ולאחר מכן בזהירות למקם את העוגה השנייה עגול על גבי. כפור את החלק העליון ואת הצדדים עם ציפוי וניל-קינמון, ולטפטף את שמורות 3 כפות של רוטב קרמל דקורטיבי על גבי.לצנן את העוגה 1 שעה לפני חיתוך והגשה; לעטוף כל שאריות עוגה בניילון לעטוף ולאחסן במקרר.