עוגת גבינה מערבולת אוכמניות
עוגת גבינה מערבולת אוכמניות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 386 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אוכמניות, קמח, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 14%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה מערבולת אוכמניות, עוגת גבינה מערבולת אוכמניות, ו עוגת גבינה מערבולת אוכמניות.
הוראות
בסיר קטן שלבו את האוכמניות, הסוכר ומיץ הלימון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 5 דקות או עד שהגרגרים מתרככים.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת האוכמניות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר.
מעבירים לבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד.
לקרום, בקערה קטנה, שלבו את הפירורים והסוכר; מערבבים פנימה את החמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. מחבת קפיצית.
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את השמנת החמוצה, הקמח והווניל.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מזלפים תערובת אוכמניות; חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסתחרר.
מחזירים את התבנית לתבנית אפייה.
אופים בחום של 350 למשך 1 שעה או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר.
מכניסים למקרר למשך הלילה. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
עוגת גבינה עובדת ממש טוב עם קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.