עוגת גבינה מפיצוץ שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1260 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, עוגיות שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות פיצוץ שוקולד, חמאת בוטנים פיצוץ עוגת שוקולד, ו פיצוץ שוקולד (חקיין פיצה בוסטון) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
עבור הקרום: בקערה בינונית, לשלב את פירורי קרקר וסוכר.
מוסיף את החמאה המומסת, ערבוב לשלב. לחץ על הקרום לתחתית ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים במשך 6 דקות; בואו מגניב.
עבור שכבת השוקולד: באמצעות דוד כפול, ממיסים את השוקולד והחמאה (או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחד, עד שהשוקולד נמס וחלק, על 1 1/2 דקות בסך הכל).
לטאטא בסוכר, ביצים, וקמח עד רק בשילוב.
יוצקים לתוך החלק התחתון של קרום מקורר ואופים במשך 15 דקות; תן מגניב.
מורחים את ציפוי הקרמל באופן שווה על שכבת השוקולד המקורר.
חותכים את בצק העוגיות לרוחב לפרוסות 1 אינץ'.
מניחים את הפרוסות בשכבה זוגית על הקרמל, לוחצים בעדינות כדי לאטום את הקצוות.
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר על מהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. לנצח את הביצים, 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת. לנצח את וניל וקמח עד רק בשילוב. מערבבים את השמנת החמוצה.
יוצקים את התערובת על שכבת בצק העוגיות ואופים עד העוגה סדוקה משחימים סביב הקצה, על 1 שעה.
הסר מהתנור בעדינות להפעיל סכין סביב הקצוות כדי לשחרר את הקרום מן הצדדים של המחבת.
עבור גנאש: באמצעות דוד כפול, לשלב את השוקולד וקרם להמס (או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב אחרי כל אחד, עד השוקולד נמס וחלק, על 1 דקה בסך הכל).
מורחים על עוגת הגבינה המקוררת. מקררים לפחות 8 שעות לפני ההגשה.