קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

עוגת גבינה מפיצוץ שוקולד

עוגת גבינה מפיצוץ שוקולד
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1260 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, עוגיות שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגיות פיצוץ שוקולד, חמאת בוטנים פיצוץ עוגת שוקולד, ו פיצוץ שוקולד (חקיין פיצה בוסטון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
עבור הקרום: בקערה בינונית, לשלב את פירורי קרקר וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיף את החמאה המומסת, ערבוב לשלב. לחץ על הקרום לתחתית ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
4
אופים במשך 6 דקות; בואו מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
עבור שכבת השוקולד: באמצעות דוד כפול, ממיסים את השוקולד והחמאה (או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל אחד, עד שהשוקולד נמס וחלק, על 1 1/2 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
6
לטאטא בסוכר, ביצים, וקמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים לתוך החלק התחתון של קרום מקורר ואופים במשך 15 דקות; תן מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מורחים את ציפוי הקרמל באופן שווה על שכבת השוקולד המקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
2
חותכים את בצק העוגיות לרוחב לפרוסות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
3
מניחים את הפרוסות בשכבה זוגית על הקרמל, לוחצים בעדינות כדי לאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
4
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת וסוכר על מהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. לנצח את הביצים, 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת. לנצח את וניל וקמח עד רק בשילוב. מערבבים את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
יוצקים את התערובת על שכבת בצק העוגיות ואופים עד העוגה סדוקה משחימים סביב הקצה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור בעדינות להפעיל סכין סביב הקצוות כדי לשחרר את הקרום מן הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
תנורתנור
מחבתמחבת
7
בואו להתקרר לחלוטין.
8
עבור גנאש: באמצעות דוד כפול, לשלב את השוקולד וקרם להמס (או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב אחרי כל אחד, עד השוקולד נמס וחלק, על 1 דקה בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
9
מורחים על עוגת הגבינה המקוררת. מקררים לפחות 8 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים

מרכיבים

791 לב מפאלדי טרי אם אפשרנקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ קרמלסירופ קרמל468דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת בצק עוגיות שוקולד צ'יפס בקירורחבילת בצק עוגיות שוקולד צ'יפס בקירור454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילות גבינת שמנת, מרוכךחבילות גבינת שמנת, מרוכך2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)12 כפיות אבקת שוםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי קרקרים כתושיםפירורי קרקרים כתושים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמנת מתוקהשמנת מתוקה170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.semisweet שוקולדsemisweet שוקולד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)