עוגת גבינה משיש שחור לבן
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 719 קלוריות. אם יש לכם חמאה, סוכר, חצי שוקולד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שיש פלפל לבן ושחור, חטיפי עוגת גבינה שחורים ולבנים, ו עוגת גבינה שחורה-לבנה מרובעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לעטוף מחוץ למחבת קפיץ 9 על 3 אינץ ' עם רדיד כבד חובה. גריז בתוך מחבת עם חמאה, ואז להפריש.
שלב פירורי קרקר גרהם, 3 כף. אבקת סוכר וקקאו, ערבוב עם מזלג.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד incorporated. לחץ על תערובת לתחתית המחבת.
אופים במשך 10 דקות; בואו מגניב על מתלה חוט.
מניחים שוקולד בקערה קטנה ומיקרוגל בינוני במשך 2 1/2 דקות; מערבבים. מיקרוגל במדיום במשך 30 שניות נוספות ומערבבים; לחזור, אם יש צורך, עד נמס וחלק. שמור.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר כוס 1 במהירות גבוהה עד פלאפי, על 5 דקות.
מוסיפים ביצים בבת אחת ומערבבים במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים שמנת ותמצית וניל; מערבבים עד מעורבב.
להעביר 1 הבלילה כוס קערה עם שוקולד נמס; מערבבים לערבב. לגרד חצי הבלילה רגיל לתוך מחבת עוגה על גבי קרום. תערובת שוקולד על פני השטח. לגרד נשאר בלילה רגילה על גבי שוקולד. מערבולת חובטים יחד עם מרית גומי עבור אפקט marbleized.
מניחים מחבת עוגה במחבת צלייה, מוסיפים 1 אינץ ' של מי ברז חמים למחבת צלייה ואופים במשך כשעה ו 10 דקות ללא פתיחת דלת תנור. (עוגה צריכה רק בקושי נענוע כאשר לחוץ במרכז.)
העברת עוגה ממים למדף וקריר במשך 1 שעה. תירגע עד שיתקרר.