עוגת גבינה מתובלת בצ'אי עם קרום זנגביל
לכו לחנות ותרימו את הכלספייס, גבינת שמנת, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת צ'אי מתובלת ללא גלוטן עם זיגוג צ' אי מתובל, עוגת גבינה דלעת מתובלת עם קרום Gingersnap, ו עוגת גבינה עם גבינת עיזים עם קרום וופל מתובל.
הוראות
ריסוס 9 אינץ 'קוטר המחבת springform עם 3 אינץ' -צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. מנפים קמח, זנגביל ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה בינונית אחרת עד מעורבב. הכה בחלמון ביצה, ולאחר מכן תערובת קמח. מערבבים בג ' ינג ' ר גבישי. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק.
להתגלגל על משטח משוריין לסיבוב 9 אינץ'.
העבר למחבת מוכנה. לחץ על החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של פאן; פירס בכל רחבי עם מזלג. להקפיא 30 דקות.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 350°f. קרום קו עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הסט, כ -30 דקות.
אופים את הקרום עד חום זהוב מבושל דרך, כ 20 דקות. קרום מגניב לגמרי על מתלה.
מחממים תנור ל 177°. באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עד חלקה, על 3 דקות.
להוסיף מסקרפונה; לנצח עד חלקה. מקציפים ביצים שלמות, 1 בכל פעם, ואז מכים בחלמונים.
הוסף הבא 6 מרכיבים; לנצח עד מעורבב.
העברת מילוי לקרום מקורר במחבת; החלק העליון.
אופים עוגה 1 שעה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 93°. להמשיך לאפות עד העוגה מוגדרת סביב הקצוות אבל המרכז זז מעט כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות (החלק העליון של העוגה עלול להיסדק), כ -30 דקות יותר.
מוציאים עוגה מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה; להפיץ באופן שווה על גבי העוגה.
אופים עד הסט, כ -10 דקות. תריץ סכין קטנה מסביב לצדדים של העוגה. צמרמורת נחשפה בן לילה. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. צמרמורת עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר.