עוגת גבינה מתוקה
מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מספק כ 25 מנות . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר חום, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו עוגת גבינה מתוקה, עוגת גבינה מתוקה, ו עוגת גבינה מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 191°; חמאה מחבת springform 10 אינץ'. לעטוף מחוץ לתחתית מחבת עם 2 שכבות של רדיד חובה כבדה. קרקרים, פקאן, סוכר ומלח במעבד מזון עד שייווצרו פירורים עדינים. דופק בחמאה. לחץ על תערובת מעל התחתון ו 1 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
אופים עד השחמה קלה סביב הקצוות, 12 עד 14 דקות. אפשר להתקרר על מתלה תיל. להפחית את טמפרטורת התנור ל 163°. Set מחבת springform במרכז מחבת קלייה גדולה. להביא קומקום של מים לרתיחה.
הפוך מילוי: באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת, dulce de leche, קמח, סוכר חום ומלח עד חלקה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחת. לגרד את הקערה ומכות לפי הצורך. מקציפים בוניל.
יוצקים מילוי לקרום. בזהירות להוסיף מים רותחים למחבת צלייה לעומק של 1 אינץ'.
אופים עד עוגת גבינה הוא מוצק בקצוות ופשוט להגדיר במרכז, על 1 שעה ו 40 דקות.
מערבבים שמנת חמוצה, סוכר ווניל בקערה קטנה.
הסר מחבת צלייה מהתנור ולהגדיל את הטמפרטורה ל 204°.
מורחים ציפוי על פני השטח של עוגת גבינה ושחרר כפיות של דולצ 'ה דה לצ' ה מעל. השתמש בסכין קטנה וחדה כדי לעשות מערבולות דקורטיביות. חזור לתנור ומבשל עד למעלה מוגדר, על 10 דקות.
הסר עוגה מאמבט מים, לקלף רדיד ולהעביר עוגה למתלה חוט. הפעל סכין חדה סביב קצה העוגה כדי לשחרר, ואז לתת מגניב במשך 30 דקות. מקררים שנחשפו עד קרירים לחלוטין, ואז מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות 12 שעות או בן לילה. כדי לשרת, לשחרר צדדים של פאן ולהעביר עוגה לצלחת הגשה.
חתוך טריזים עם סכין ארוכה ודקה, טבול במים חמים וניגב נקי בין פרוסות.