עוגת גבינה מתפוררת תפוחים
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -10 דקות. אם יש לך גבינת שמנת לבנים מפילדלפיה, שיבולת שועל מגולגלת, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה מתפוררת תפוחים, מטבל עוגת גבינה מפורר תפוחים קרמל, ו קרמל תפוחים עוגת גבינה קראמבל ברים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מבשלים תפוחים, קינמון ו -2 כפות סוכר מגורען בסיר על אש בינונית 6 דקות או עד שהתפוחים רכים, תוך ערבוב תדיר.
מערבבים קמח, סוכר חום, שיבולת שועל וחצי מהחמאה עד לקבלת תערובת אחידה; מורחים על תבנית עם מסגרת.
אופים 8 דקות או עד להשחמה קלה.
בינתיים מערבבים פירורי גרהם וחמאה שנותרה; לחץ על תחתית תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'. למעלה עם תערובת תפוחים, מתפשט בתוך 1/2 אינץ ' של קצה.
מקציפים גבינת שמנת, הנותרים סוכר מגורען וניל עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מערבבים במהירות נמוכה אחרי כל אחת רק עד לקבלת תערובת; יוצקים מעל תערובת תפוחים.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת השפה. מקררים עוגת גבינה 4 שעות. למעלה עם רוטב שטרויזל וקרמל ממש לפני ההגשה.