עוגת גבינה עם אמרטו שוקולד
אם יש לך מלח, קמח, גבינת קוטג'קטנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה עם אמרטו שוקולד, עוגת גבינה עם שוקולד-אמרטו, ו עוגת גבינה ללא אפייה עם שוקולד אמרטו (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מערבולת עוגיות עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה ומערבלים עד מעורבב. לחץ על תערובת עוגיות באופן שווה על התחתון ו 3/4 אינץ 'במעלה הצד של עוגת גבינה נשלפת שפה 8 אינץ' או מחבת עוגה (לפחות 1 1/2 ב. עמוק).
במעבד מזון או בקערה עם מיקסר, מערבולת או להכות עד להחליק את neufchtel, גבינת קוטג', ביצה, סוכר, קקאו, קמח, וניל, מלח וליקר שקדים. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. לגרד תערובת לתוך קרום שוקולד.
אופה עוגת גבינה בתנור רגיל או הסעה 350 עד המילוי נראה יבש על שפת העוגה והוא מוצק במרכז כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות, 30 עד 40 דקות.
תריץ סכין עם להב דק בין עוגה לשפת פאן. מקררים עוגה, חשוף, עד מגניב, לפחות 2 שעות.
לשרת, או אם לפצות עד 2 ימים קדימה, לעטוף אטום וצינה.
הסר שולי מחבת לחתוך עוגה לתוך טריזים.