ממרח אבוקדו
ממרח אבוקדו הוא ללא גלוטן, וכל 30 מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, שום, יש אבוקדו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה, ו צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הבצל במים קרים במשך 15 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
על קרש חיתוך, מפזרים קלות את השום עם 1/4 כפית מלח ולרסק אותו לתוך משחה עם הצד של סכין טבח.
מעבירים את הדבק לקערה עם הבצל.
שימוש בסכין לחתוך את האבוקדו לשניים, מסתובב סביב הזרעים.
הסר את הזרעים ולהשליך. באמצעות הסכין, בזהירות לעשות כמה חתכים בבשר אבוקדו. באמצעות כפית, לגרוף את בשר אבוקדו לתוך הקערה עם בצל ושום. חזור עם שאר האבוקדו.
מוסיפים את מיץ הסיד, כוסברה, עגבניה, וחלפיניו, לפי הטעם, לאבוקדו. באמצעות מרית גומי או מזלג גדול, לערבב עד רק בשילוב, שמירה על הגווקמולי עבה. מתבלים במלח, לפי הטעם.