עוגת גבינה עם ג'ינג'ר דלעת
דלעת עוגת גבינה ג'ינג'ר דורש בערך 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 219 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מלח, ג'ינג'ר גבישי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית, עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה, ו עוגת גבינה עם ג'ינג'ר דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך קרום פירור gingersnap ושמורה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
דופק סוכר וג ' ינג 'ר במעבד מזון עד ג' ינג ' ר קצוץ דק, ולאחר מכן להוסיף גבינת שמנת ודופק עד חלקה.
מוסיפים ביצים, חלב, קמח, אגוז מוסקט, ומלח ודופק עד רק בשילוב.
להזמין תערובת 2/3 כוס גבינת שמנת במדד זכוכית.
לטאטא יחד נשאר 1 1/3 כוסות תערובת גבינת שמנת ודלעת בקערה גדולה עד בשילוב.
יוצקים תערובת דלעת לתוך קרום פירור gingersnap. מערבבים תערובת גבינת שמנת שמורה (במדד זכוכית) וטפטוף דקורטיבי על גבי תערובת דלעת, ולאחר מכן, אם תרצה, מערבולת עם גב של כף. שים עוגה על תבנית אפייה ואופים עד המרכז הוא רק להגדיר, 35 עד 45 דקות.
להעביר מתלה מגניב לטמפרטורת החדר, על 2 שעות, ואז להירגע, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, לפחות 4 שעות. במידת הצורך, בעדינות מאוד כתם כל לחות מפני השטח עם מגבות נייר לפני ההגשה.