קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם ג'ינג'ר דלעת

עוגת גבינה עם ג'ינג'ר דלעת
דלעת עוגת גבינה ג'ינג'ר דורש בערך 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 219 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מלח, ג'ינג'ר גבישי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית, עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה, ו עוגת גבינה עם ג'ינג'ר דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך קרום פירור gingersnap ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
דופק סוכר וג ' ינג 'ר במעבד מזון עד ג' ינג ' ר קצוץ דק, ולאחר מכן להוסיף גבינת שמנת ודופק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים ביצים, חלב, קמח, אגוז מוסקט, ומלח ודופק עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
להזמין תערובת 2/3 כוס גבינת שמנת במדד זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
6
לטאטא יחד נשאר 1 1/3 כוסות תערובת גבינת שמנת ודלעת בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים תערובת דלעת לתוך קרום פירור gingersnap. מערבבים תערובת גבינת שמנת שמורה (במדד זכוכית) וטפטוף דקורטיבי על גבי תערובת דלעת, ולאחר מכן, אם תרצה, מערבולת עם גב של כף. שים עוגה על תבנית אפייה ואופים עד המרכז הוא רק להגדיר, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
להעביר מתלה מגניב לטמפרטורת החדר, על 2 שעות, ואז להירגע, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, לפחות 4 שעות. במידת הצורך, בעדינות מאוד כתם כל לחות מפני השטח עם מגבות נייר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ