עוגת גבינה עם דלעת קרמל עם קרום פקאן
עוגת גבינה עם דלעת קרמל עם קרום Gingersnap-פקאן דורש סביב 2 שעות ו 4 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 634 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פקאן, allspice הקרקע, ציפוי קרמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גבינה דלעת עם קרום פקאן Gingersnap, עוגת גבינה דלעת עם Gingersnap & קרום פקאן, ו עוגת גבינה דלעת עם קרום פקאן-gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה; דופק 8 עד 10 פעמים או עד מעורבב. הקש תערובת לתחתית 1 1/2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 20 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
להוסיף סוכר מגורען, להכות רק עד מעורבב. להזמין תערובת גבינת שמנת 3/4 כוס לציפוי; כיסוי וצינה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, לתערובת גבינת שמנת נותרת, פועם רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
שלב דלעת, 5 כפות שמנת מתוקה, הבא 3 מרכיבים; להוסיף תערובת גבינת שמנת, מכות רק עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 15 דקות. כבה את התנור.
בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור, עם דלת סגורה, 1 שעה.
הסר מהתנור, והפעל סכין סביב קצה המחבת, ושחרר צדדים. מגניב על מתלה תיל. לרכך תערובת גבינת שמנת שמורה; להפיץ באופן שווה על עוגת גבינה.
טפטוף קרמל ציפוי על שכבת גבינת שמנת; בעדינות מערבולת עם סכין כדי ליצור אפקט משובש. כיסוי וצינה 8 שעות. לאחסן במקרר.
טיפ: ודא שאתה לא לחתוך לתוך עוגת הגבינה בעת מערבולת שכבת הקרמל.