עוגת גבינה עם זיגוג דובדבן עם תחתית שחורה
מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-25 מנות. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק של בייקר, ביצים, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת גבינה עם תחתית שחורה עם שוקולד ודובדבן, עוגת גבינה דובדבן יער שחור, ו פאי שחור-תחתון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת, 1 כוס סוכר ווניל בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכה במהירות נמוכה לאחר כל רק עד מעורבב. מילואים 3 הבלילה כוסות.
מוסיפים שוקולד נמס לבלילה הנותרת; מערבבים היטב.
יוצקים מעל קרום. בזהירות כפית שמורה הבלילה מעל הבלילה שוקולד.
אופים 1 שעה 5 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר עוגה; מגניב לפני הסרת שפה. מקררים 4 שעות.
בינתיים, לערבב קורנפלור ומים בסיר בינוני. מערבבים בסוכר הנותר.
מוסיפים דובדבנים; מערבבים. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ערבוב כל הזמן; לבשל ומערבבים על חום בינוני 2 דקות. או עד סוכר הוא מומס רוטב מעובה. מערבבים בקינמון. מגניב לגמרי. מקררים עד מוכן כפית על עוגת גבינה רק לפני ההגשה.